De Vereniging Mediators in de Gezondheidszorg (VMG) bestaat uit circa 75 mediators uit het hele land die de gezondheidszorg als belangrijk aandachtsgebied in hun mediationpraktijk hebben.

Het lidmaatschap van de VMG biedt het volgende:

  • trainingen en workshops, gericht op mediation in de gezondheidszorg om de professionele kwaliteit te vergroten. Doorgaans 2-3 maal per jaar een workshop van 2 PE punten, gegeven door een externe trainer of een VMG lid. Eén maal per jaar een ééndaagse training (min. 6 PE punten) en één à twee maal per jaar een 2-daagse training, van 12-16 PE punten. Op de pagina Programma kunt u zien wat de kosten van deze trainingen en workshops zijn.
  • een platform om kennis met elkaar te delen en ervaringen uit te wisselen; uit de praktijkervaringen van leden komen ideeën en suggesties naar voren die ook voor anderen leerzaam kunnen zijn.
  • het opdoen van een netwerk van collega’s.

Om in aanmerking te komen voor het lidmaatschap vragen wij het volgende:

  • Een succesvol afgeronde mediationopleiding (certificaat ter inzage) bij een door het MfN erkende opleider;
  • Aantoonbare affiniteit met en/of ervaring in de gezondheidszorg;
  • Aanwezigheid bij minimaal twee van de hierboven genoemde jaarlijkse activiteiten.

De Contributie bedraagt € 125,- per jaar.

Bent u actief als mediator in de gezondheidszorg en bent u geïnteresseerd in een lidmaatschap? Vul dit contactformulier in en de secretaris Femke Timmerman neemt binnen enkele dagen contact met u op. U kunt haar ook direct mailen via: secretariaat.vmg@gmail.com

Na uw acceptatie als lid kunt u zelf bepalen of u uw gegevens op het openbare deel van de VMG website wilt plaatsen. Uw gegevens plaatsen we in ieder geval op het besloten deel van onze site, zodat leden elkaar kunnen vinden. Voor meer informatie zie onze privacy statement.

    Graag onderstaande vragen beantwoorden:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.